Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Tim og Simonsen tøj

Tim og Simonsen tøj er dansk design, som har to stærke kvinder i front. Annette Timmermann og Annette Simonsen har skabt et brand, som sætter fokus på den modebevidste kvinde. De ønsker at producerer tøj, som de selv har lyst til at gå hjem med, hvilket resulterer i kvalitetsbevidst, holdbart og moderigtigt tøj. De løfter din garderobe til nye højder og med deres skarpe designs, vil de blive valget i dine fremtidige tøjkriserne.

Med Tim og Simonsen tøj, går du ud af døren med en fornyet selvsikkerhed. Tøjet sidder helt fantastisk og komplimenterer forskellige former og figurer – det er nemlig designet med funktionalitet og femininitet i tankerne. Tim og Simonsen tøj gør det nemmere at være modebevidst, da deres forskellige produkter altid giver din krop den bedste version af sig selv. Ud over at sidde flot på kroppen, laver Tim og Simonsen tøj, hvor du kan bevæge dig frit rundt. Deres tøj tager udgangspunkt i kvinder, som har mange bolde i luften og har brug for tøj, der kan følge med det høje tempo – sagt med andre ord, skaber Tim og Simonsen tøj, der er yderst komfortabelt og som giver en skarp og modebevidst udstråling.

Tøj i høj kvalitet

Tim og Simonsen tøj er skabt til at blive brugt. Du kan vælge mellem flere forskellige produkter, bl.a. toppe, trøjer, trusser og leggings, og de holder alle til en hverdag med fart på. Forkæl dig selv med mode i høj kvalitet – Tim og Simonsen tøj er skabt med den moderne kvinde i tankerne. Det er lavet af materialer som er både allergivenligt, farveægte og åndbart. Du kan derfor bære deres produkter med god samvittighed, for både din krop og miljøet.

Tim og Simonsen sætter fokus på tøj, der giver lidt ekstra til garderoben. Du finder tøj i utallige farver og feminine blonder. De har et skarpt øje til sæsonernes populære stilarter og giver deres personlige bud på moderne design – og hos Butik Kamille er vi vilde med det! Hvis du er på udkig efter lækkert fodtøj, kan vi jo også lige fortælle, at Tim og Simonsen også producerer sko.

Tim og Simonsen leverer mode til kvinder i alle aldre

Alle produkter fra Tim og Simonsen er produceret i EU og er Öko-tex-certificeret. Deres produktion udstråler derfor, at de har styr i sagerne og kredser om deres kunder og medarbejdere. Når du køber tøj fra Tim og Simonsen støtter du derfor et bevidst og troværdigt mærke, som skaber værdi for pengene. Deres produkter kan bruges af kvinder i alle aldre, da tøjet er tidløst og simpelt, men med skønne og friske detaljer.

Tim og Simonsen tøj kommer i mange forskellige farver, der giver resten af dit outfit et frisk pust. De farverige detaljer er udført på en feminin og behersket måde, som komplimenterer resten af din garderobe.

Køb dit Tim og Simonsen tøj hos Butik Kamille

Vi er meget inspireret af Tim & Simonsen tøj hos Butik Kamille. De friske farver og flotte detaljer er lige noget der falder i god smag hos os – og derfor håber vi selvfølgelig også at vores kunder har samme mening. Vi har udvalgt vores favoritter og du finder dem både her på webshoppen, men også i vores butik i Ringe.

Er du blevet forelsket i tøj fra Tim og Simonsen, men er i tvivl om størrelsen, så kan du svinge forbi vores butik, hvor du har mulighed for at prøve forskellige størrelser. Vi hjælper dig med at finde frem til de helt rigtige produkter med en ærlig og venlig service. Du kan finde vores adresse og åbningstider, samt telefonnummer og mail under vores kontaktside.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS