Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Om os

Om Butik Kamille

Butik kamille befinder sig i Ringe midt på gågaden. Vi har et bredt sortiment af tøj, sko og smykker til kvinder i alle aldre. Vi åbnede butikken i 2011 og har lige siden elsket at drive forretning midt på fyn. 

Vores butik i Ringe

Pernille butik-27
Pernille butik-51
Pernille butik-56
Pernille butik-32
Pernille butik-36
Pernille butik-40

Teamet bag Butik Kamille

Pernille

Pernille er indehaver af butikken og hende der styrer slagets gang i bagbutikken. Indkøb, markedsføring og alt det administrative tager hun sig af og det vil også være Pernille, der hjælper webkunder med deres ordre, reklamationer m.m. Heldigvis er der også stadig tid til, at Pernille kan være ude i butikken og hjælpe kunderne og lytte til hvad der efterspørges.

Britt

Britt møder du næsten dagligt i butikken. Hun har over 20 års erfaring fra tøjbranchen og elsker at style, hjælpe og vejlede kunderne. Fra Britt får du altid et ærligt svar og hun giver ikke op før du er tilfreds. Britt er ikke bange for at prøve de nyeste trends, farver og sammensætninger, hun er nok også den mest modige af os alle 3 når der skal styles.

Katharina

Katharina er vores nye søde butiksassistent der altid giver dig den bedste service. Hun elsker at kunne vejlede og hjælpe vores kunder og da hun selv elsker tøj og mode så hun meget hurtigt lært vores sortiment at kende. Samtidig holder hun sig også hele tiden orienteret om hvad der lige er de nyeste trends via de sociale medier.

Karin

Karin er vores søde deltids-medarbejder, der elsker at hjælpe og hygge om kunderne. Karin har stor passion for tøj, smykker og ikke mindst sko. Den passion og viden nyder både vi og vores kunder godt af.

Besøg os

Butik i Ringe
Algade 29
5750 Ringe

Følg os på Instragram

Få stylingtips, inspiration og konkurrencer #butikkamille

×

Kurv