Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Om os

Om Butik Kamille

Butik kamille befinder sig i Ringe midt på gågaden. Vi har et bredt sortiment af tøj, sko og smykker til kvinder i alle aldre. Vi åbnede butikken i 2011 og har lige siden elsket at drive forretning midt på fyn. 

Vores butik i Ringe

Pernille butik-27
Pernille butik-51
Pernille butik-56
Pernille butik-32
Pernille butik-36
Pernille butik-40

Teamet bag Butik Kamille

Pernille

Pernille er indehaver af butikken og hende der styrer slagets gang i bagbutikken. Oprettese af varer på webshoppen, indkøb af nye varer, SOME markedsføring og alt det administrative tager hun sig af og det vil også være Pernille, der hjælper webkunder med deres ordre, reklamationer m.m. Heldigvis er der også stadig tid til, at Pernille kan være ude i butikken og hjælpe kunderne og lytte til hvad der efterspørges.

Britt

Britt møder du næsten dagligt i butikken. Hun har over 20 års erfaring fra tøjbranchen og elsker at style, hjælpe og vejlede kunderne. Fra Britt får du altid et ærligt svar og hun giver ikke op før du er tilfreds. Britt er ikke bange for at prøve de nyeste trends, farver og sammensætninger, hun er nok også den mest modige af os alle når der skal styles.

Marianne

Marianne er ny salgsassistent hos Butik Kamille og en rigtig “kjolepige” Hun arbejder både i butikken hvor hun elsker at hjælpe kunderne men da hun også er hurtig på tasterne og glad for at arbejde med IT, så hjælper hun også med at få oprettet nye varer på webshoppen. Dette gør at du som kunde hurtigt kan se hvad der er kommet hjem af nyt både på webshoppen og på de sociale medier. Marianne er kendt for sit gode humør og elsker at bage, hvilket hendes kollegaer også nyder godt af. 

Besøg os

Butik i Ringe
Algade 29
5750 Ringe

Følg os på Instragram

Få stylingtips, inspiration og konkurrencer #butikkamille

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS