Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Pulz – tøj med kant

Pulz er et mærke, der buldrer igennem den danske modebranche. De har formået at skabe tøj, der tiltaler mange forskellige kvinder, da deres stil både er alsidig og feminin. Med tøj fra Pulz kan du ikke gå forkert i byen – og hvis du gør, så er du sikker på at være fantastisk klædt på. Pulz giver kvinder i alle former mulighed for at udtrykke deres individuelle stil med rå og lækre undertoner.

Pulz skaber tøj, som komplimenterer kvinder i alle aldre og alle kroppe. De forstår sig på den europæiske kvinde, der både er selvsikker og stilren – tøjet giver et helt særligt look og kan både bruges i hverdagens arbejde, møder og skole, samt til weekendens fester og komsammener. Lad dig forføre af de lækre designs og se hvad Butik Kamilles webshop kan tilbyde dig.

Pulz Jeans – specialiseret i denim

Pulz, som faktisk hedder Pulz Jeans, startede i denim-branchen med en vision om at lave de perfekte jeans til danske kvinder. Heldigt for os, kunne Pulz levere varen og har siden 2007 tilføjet en nytænkende serie af jeans i butikkerne. Deres jeans lever op til en høj standard og modstår det travle byliv, hvor du kan bevæge dig frit og komfortabelt – alt imens du ser fantastisk ud.

Efter succeshistorien med deres jeans, er Pulz senere begyndt at levere en masse andet tøj til os kvinder, hvor de nyfortolker de forskellige sæsoners mode. Her er der noget til enhver smag og lejlighed, så du kan udtrykke din stil på en helt speciel måde. Du finder tøj som både er råt og sofistikeret, hvilket viser os, at Pulz forstår sig på mange forskellige slags kvinder.

Et dansk, bæredygtigt mærke

Vi elsker Pulz af mange årsager, men vigtigst af alt, har de en bæredygtig tilgang til deres produktion. De laver rigtig mange tiltag, der sætter dem iblandt virksomheder, som ønsker en bæredygtig modeindustri. Deres ambitioner fortæller en historie om et firma, som er løsningsorienteret, når det handler om at formindske vand- og kemikalieforbruget i deres produktion af jeans.

Pulz laver tøj af god kvalitet, som holder til en travl hverdag. Deres danske rødder giver firmaet en forståelse for de behov, vi som kvinder har i det nordiske klima. Deres kollektioner tager udgangspunkt i de danske sæsoner og giver os en masse fantastiske bud på diverse stilarter – om du er til farver, mønstre eller det stilrene design, så finder du et ønske eller to hos Pulz.

Butik Kamille forhandler Pulz

Hos Butik Kamille finder du et stort udvalg af tøj fra Pulz. Vi leverer vores absolut favoritprodukter fra mærket og udvælger nøje de stilarter, som vi tror, vores kunder vil have. Pulz er en fast del af vores sortiment. Er du i tvivl om størrelser eller designs, kan vores hjælpsomme personale vejlede dig, så du får de helt rigtige produkter med hjem.

Butik Kamille er lokaliseret i Ringe, hvor du har mulighed for at komme forbi og prøve tøjet fra Pulz, som du har kigget på. Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken, tager vi også imod opkald fra dig. På vores kontaktside finder du også en kontaktformular, så du nemt kan finde svar på dine spørgsmål. Udover Pulz, sælger Butik Kamille også mange andre store danske brands – her i vores webshop finder du produkter fra bl.a. Pernille Corydon, Gustav og Dranella.

×

Kurv