Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Det smukke i det uperfekte! For uperfekt er vi alle, og lige præcis det at du er uperfekt, er også det der gør dig til dig – ægte, smuk og speciel.

Hos MY ESSENTIAL WARDROBE er vores ultimative mål, at få dig til at føle dig smuk i vores tøj. Skab en garderobe du elsker! En feminin og effortless stil der aldrig går af mode, og som er lavet med omtanke.

Vi håber du vil elske MY ESSENTIAL WARDROBE ligeså meget, som vi gør.

Vi lever i en køb og smid-væk tid, hvor mode er som det korte kys – hurtigt, let og uden dybere mening. Den gode stil derimod er det ægte, dit livslange kærlighedsforhold til din garderobe og din personlige stil.

Essential fordi – go’ stil går aldrig af mode! Det er de items, du gang på gang vender tilbage til – som du føler dig allerbedst tilpas i – dem der altid redder en tøjkrise. Et effortless, cool og feminint udtryk, der giver kant.

Essential er samtidigt en kærlig tanke til vores fælles verden. Det er ikke nok at købe bæredygtigt eller økologisk, hvis det sker uden omtanke og med et overforbrug. Essential har stærkt fokus på valg af materialer, genanvendelse, forarbejdning og langtidsholdbare styles.

Køb dit tøj med omtanke, vask det med omtanke,
ESSENTIAL are “real keepers”.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS