Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Freequent 

Freequent tøj – simpelt, smukt og til en overkommelig pris

FREEQUENT er et dansk mærke grundlagt tilbage i 2009 af designeren Niels Haahr Christensen. Mærket har et internationalt appeal og sælges i mange forskellige lande. Hovedkontoret befinder sig i den jyske by Kolding, hvor de samarbejder med deres salg og produktion i Østen, Shanghai og Europa.

FREEQUENT’s filosofi er at følge sine drømme. Slutbrugeren har deres fulde fokus og de bestræber sig på at forstå og respektere kvinden, som dedikerer sig til FREEQUENT. Mærket foretrækker at holde tingene simpelt og på et overkommelig prisleje.  

Freequent – til den moderne og trendy kvinde

FREEQUENT appellerer til kvinden, som leder efter et tøjmærke, der er moderne, charmerende og smigrende. Det skal passe til hendes individuelle livsstil. Hun ønsker at være fremme i skoene, komfortabel og efter humøret bestemme om hun vil falde i med mængden eller skille sig ud. Hun elsker at shoppe og alt det spændende ved mode, men hendes topprioriteter i livet er venner og familie.  

Freequent er innovativt skandinavisk design

FREEQUENT’s tøj er af høj kvalitet med moderne materialer, der matcher med det klassiske, innovative skandinaviske design og med den karakteristiske og smigrende pasform. Det er vigtigt for mærket at prisen er overkommelig og fair – og at kvaliteten er i højsædet.

FREEQUENT er specielt kendt for deres lækre blazere, bukser, strik pullover og frakker.

På siden her kan du se vores store udvalg af FREE/QUENT tøj. Hos Butik Kamille har vi hurtig levering og gode priser.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS