Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Dranella

Dranella er grundlagt i 1956 af ægteparret Søs og Ib Drasbæk, der blev begejstret af stilarterne i 1960’erne. Under deres tid i London blev søskendeparret inspireret af moden i det te-drikkende land og udviklede senere deres tøjmærke. Dranella var en af pionereren for den danske modeindustri og tøjet blev dengang syet i Højvanggård.

Dranella tøj handler mere om personlighed og sigter efter det tidsløse, feminine og selvsikre kvinde, der altid er afslappet, men velklædt. Hun understreger sin femininitet med lækre detaljer og er fremme i skoene, når det gælder hvert outfit. 

Tøj fra Dranella – Bæredygtigt og lækkert tøj

Selve grundlaget for Dranella er materialer af høj kvalitet og godt design – disse to aspekter af modeindustrien er yderst vigtig for Dranellas produktion, da design og kvalitet går hånd i hånd.

Dranella har en tilgang til tøjet, som er simpel – de skaber klæder til hverdagsbrug og fest på den mest unikke europæiske måde. De laver tøj med sjæl og har en passion for detaljer, pasform og kvalitet.

Dranella tøj skaber en personlig stil

Du viser din personlighed med hvert outfit, du bærer fra Dranella – uanset om det er jeans eller den feminine kjoler. Med et miks af bløde komponenter og rå detaljer, får du simpelt tøj som er dekorativt og festligt. 

Kvinden som bærer Dranella tøj har en selvstændig personlighed, der tager egne beslutninger, uanset om det er liv, karriere, eller stil. Hun ser livet med sin stilet selvsikkerhed og tager højde for detaljerne, vidunderlige kvalitet og stærke personlige look.

×

Kurv