Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Pernille Corydon øreringe

Her finder du vores udvalg af Pernille Corydon øreringe. Den danske designer er specielt kendt for sine simple, men iøjnefaldende designs, der har sat sit præg i smykkebranchen.

Hos Butik Kamille sælger vi mange af de populære øreringe, der alle er helt unikke. Leder du efter lidt selvforkælelse eller en perfekt gave, er et par øreringe fra Pernille Corydon et helt ideelt sted at starte. Her finder du noget til enhver smag – fra helt klassiske og diskrete designs til en mere bemærkelsesværdig fortolkning af former og figurer.

Pernille Corydon hoops

Køber du et par Pernille Corydon hoops, går du hjem med et par moderne øreringe. Med mange år i branchen, har hun en stor forståelse for kvinder, hvilket resulterer i øreringe til alle aldersgrupper og stilarter. Med et par Pernille Corydon hoops, finder du både afdæmpet designs og mere markante former. Hoops er de klassiske ringe i ørene, der kommer i mange forskellige størrelser og tykkelser. Pernille Corydon hoops er dog lige lidt mere specielle end resten, da hun formår at designe udgaver, der skiller sig ud fra flokken. Med små, sjove detaljer giver Pernille Corydon dig et par hoops til hverdag eller fest – det er kun dig der sætte grænserne. Det er derfor vi er helt vilde med alle Pernille Corydons smykker – de kan bruges til alle lejligheder og giver et frisk pust til stilen.

Pernille Corydon hoops kan let sammensættes med andre smykker fra dit smykkeskrin, netop fordi de er så stilrene. Derudover er det let at kombinere øreringene med dele fra Pernille Corydons andre smykkekollektioner. Her kan du se vores store udvalg af hendes halskæder, armbånd og ringe, som alle komplimenterer hinanden perfekt.

Dansk design der hylder naturen

Pernille Corydons lette og flotte design, er ganske populært hos rigtig mange forskellige kvinder. Dette er ikke helt tilfældigt, da smykkerne udstråler en genkendelig følelse, med finurlige former og figurer. Ligesom resten af smykkerne, har øreringene alle en forbindelse til naturen omkring os. Pernille Corydon har nemlig sin inspirationskilde i vores smukke natur, hvor hun designer ud fra livets små landskaber. Smykkerne bliver en lille hyldest til alle de fantastiske omgivelser, som vi ofte tager lidt for givet i hverdagen.

Denne forbindelse til naturen, er netop grunden til at vi er vilde med Pernille Corydon øreringe. Her finder du en del anderledes stilarter, som stadig tiltaler mange forskellige kvinder. Smykkerne er simple, men originale og du er garanteret et par øreringe, som vil blive beundret af din omgangskreds. Man kan nemlig ikke andet, end at blive betaget af det nyskabende og tidløse design.

God pris hos Butik Kamille

Pernille Corydon skaber smykker i topkvalitet og til en god pris. Hos Butik Kamille har vi stærke priser på alle Pernille Corydons smykker, inklusiv øreringe. Om du leder efter et par til dig selv eller en du har kær, så finder du flere forskellige prislag på øreringene, så alle kan være med. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og du får et par eksklusive og lækre øreringe sendt hjem til dig.

Hos Butik Kamille har vi et stort udvalg af Pernille Corydon øreringe, så du skal bare vælge – selvom hurtigt kan blive svært. Vi sender til hele Danmark og giver fra fragt ved køb for over 399 kr. Hvis du hellere vil benytte dig af den mere traditionelle shoppingmetode, skal du være hjertens velkommen hos vores butik i Ringe. Vi giver altid den bedste service og viser dig gerne alle vores øreringe fra Pernille Corydon, så du kan tage den helt rette beslutning – og derved gå hjem med dine favoritøreringe. Du kan se vores åbningstider her, så kig forbi!

×

Kurv