Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Pernille Corydon

Pernille Corydon Jewellery er kendt for sit klassiske, stilrene design, skabt til den moderne kvinde og inspireret af livet. Med smykkernes enkle, men unikke detaljer, fortæller de en historie om et dansk smykkefirma, der forstår at lave design inspireret af hverdagens små detaljer. Her tager smykkerne udgangspunkt i funktionalitet og femininitet, hvilket betyder, at kollektionen tiltaler rigtig mange forskellige kvinder.

Dansk design og kvalitet

Smykkekollektionerne fra Pernille Corydon Jewellery er altid en sikker vinder. Den danske designer fra Fyn forstår at skabe smykker, som harmonerer med mange forskellige kvinder – netop fordi smykkerne i sin enkelthed fanger hverdagens små forme og finurligheder. De står skarpt til dine rutiner – festttøjet, kontortøjet, arbejdsuniformen og afslapnings-tøjet.

Smykkernes fantastiske kvalitet står til en ligeså fantastisk pris. Pernille Corydons smykker tager godt design og gør det tilgængeligt for alle. Her får du smykkekollektioner til en skarp pris, hvor der ikke er gået på kompromis med prisen. Smykkerne kan bæres af kvinder i alle aldre og deres tidsløse design er altid et sikkert valg.

Smykkekollektionen er den perfekte selvforkælelse til dig, der ønsker en smykkesamling, der kan afspejle din personlig og din stil. Her finder du smykker med kant, som utvivlsomt vil vække beundring fra omgangkredsen.

Det danske design og den gode kvalitet skaber et helt unikt grundlag for kollektionerne – her er designet ligeså vigtigt, som kvinderne der bærer dem.

Pernille Corydon – Smykker til enhver lejlighed

Hos Pernille Corydon finder du smykker til enhver lejlighed. Hun formår at skabe smykker, der indfanger hverdagens behov i al sin enkelthed, men du finder ligeledes design, med farver og forme, som formår at tiltrække opmærksomhed.

Smykkerne er den ideelle gave til kæresten, konen, søsteren eller veninden – med sit klassiske design, taler smykkekollektionerne til mange forskellige kvinder og en gave fra Pernille Corydon er ofte en sikker vinder.

Køb online hos Butik Kamille

Du kan til enhver tid købe Pernille Corydon smykker hos Butik Kamille – vores webshop tilbyder dig et stort udvalg, så du kan bestille produkterne lige når det passer dig. Vi leverer til hele Danmark og giver fri fragt ved køb over 399 kr. Der er selvfølgelig også rig mulighed for, at besøge vores butik i Ringe, hvor du kan se vores store udvalg af Pernille Corydon smykker, samt prøve dem.

Materialer og pleje

Smykkerne fra Pernille Corydon har et helt specielt udtryk, der gør dem enestående og elegante. Her er der sat fokus på en skarp udviklingsproces, hvor der er lagt tid og energi i forskningen bag materialerne. I smykkekollektionerne finder du flere forskellige farvevarianter:

Guldbelagt – Sølv – Oxideret – Rosaguldbelagt – Ruthenium

De forskellige materialer er topsikret i kvaliteten og i produktionen bliver der løbende foretaget kvalitetskontrol, samt ædelmetalkontrol. Derfor er du sikret en helt fantastisk kvalitet, når du køber smykker fra Pernille Corydon. Materialerne sikrer det helt unikke design, som kommer til udtryk i smykkerne. En effekt som oxidering af smykkerne er b.la. med til at skabe et helt særligt design.

Det er helt normalt, at smykker bliver slidt, når man går meget med dem. Der er flere forskellige ting, som du kan gøre for at passe bedre på dine smykker. Hos Pernille Corydon anbefaler de at rengøre smykkerne med varmt vand, lidt opvaskemiddel, samt en blød klud. Derudover er sund fornuft et godt redskab i hverdagens travlhed, når du skal beskytte dem for skader. Undgå at overbelaste smykkerne – opbevar dem sikkert og tag dem f.eks. af under bad, rengøring, havearbejde og sport.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS