Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Mette Scherning

Hos Butik Kamille er vi helt vilde med den danske smykkedesigner Mette Scherning. Hendes motto er simpelt: Made by hand – treat with love and care. Her finder du helt unikke og håndlavet smykker, som udstråler farve og glæde, med designs til enhver smag.

Mette Scherning har sin butik og værksted i indre København og har fundet sin plads i smykkebranchen, hvor hun skaber helt enestående designs, der tager udgangspunkt i de små glæder i livet. Udforsk vores store udvalg af Scherning smykker og lad dig forføre af personlige og smukke designs.

Håndlavet dansk design

Hos Mette Scherning er kvaliteten af smykkerne værd at bemærke. Alle smykker bliver fremstillet i hånden, hvilket fremkalder et helt unikt udtryk i de forskellige designs. Som følge af den meget naturlige produktion, opstår en kreativ proces fra start til slut. De håndlavet produkter fortæller nemlig en historie om individualitet og personlighed og ingen af Mette Schernings smykker er helt ens. Du køber derfor et ikonisk smykke med flotte og unikke detaljer, som skiller sig ud fra mængden.

Mette Scherning startede allerede sin første smykkekollektion tilbage i 2004 og siden, har danske kvinder taget hendes design til sig. Vi forstår begejstringen for smykkerne, netop fordi de er iøjnefaldende smukke, dog uden at være tunge. Mette Scherning kombinerer et let og feminint design, men beholder en rå udstråling, der tiltrækker sig opmærksomhed. Du får derfor et smykke som gør sig bemærket, men holder et ukompliceret og funktionelt design.

Scherning – Omhu & umage

Det er ikke kun de danske kvinder, som er vilde med Mette Scherning. Udover Danmark, forhandler hun også sine smykker i resten af Europa og Asien. Den store succes i branchen, bunder i mange timers hårdt arbejde. Siden starten, har fremstillingen af smykkerne budt på research og forståelse af materialer og gennemførelighed. Mette Scherninge arbejder med to nøgleværdier i sin smykkeproduktion: Omhu og umage. Her er det vigtigt at forstå hvordan materialer og design tilsammen kan skabe smykker, der lever op til de høje forventninger til kvaliteten. Materiale og stil bliver derfor testet, så du går hjem med et smykke, som lever op til alle standarder.

Fordi alle smykker fra Mette Scherning er håndlavet, kan slutresultatet også kontrolleres og finpudses i hånden – der bliver kælet for detaljerne igennem hele processen og der hersker ingen tvivl om at Scherning vægter det gode håndværk. Porcelænet bliver fremstillet i hendes andet værksted i Portugal, hvor emaljelakken ligeledes påføres i hånden og skaber naturlige variationer.

Mette Scherning hos Butik Kamille

Hos Butik Kamille har vi et stort udvalg af Mette Scherning smykker. Vi forhandler både hendes kendte øreringe og populære halskæder. Her kan du finde lige det smykke, du går og leder efter eller du kan finde inspiration i de farverige produkter. Står du og mangler en gave, er Mette Scherning også et perfekt bud. Du finder smykker i forskellige prisklasser og med mange forskellige designs – du har derfor gode muligheder for, at finde gaver til kvinder med alle stilarter og i alle aldre.

Hos Butik Kamille, kan du bestille over vores webshop til enhver tid. Vi leverer til hele Danmark og giver sig fri fragt når du køber for 399 kr. eller over. Hvis du hellere vil kigge forbi vores butik i Ringe, tager vi godt imod dig og fremviser alle vores produkter fra Mette Scherning. Vi yder en personlig service, så du kan købe det helt rette smykke.

Materialer og pleje

Mette Schernings smykker er kendt for deres mange farver og lækre, funktionelle designs. Du har mulighed for at købe smykker i flere forskellige materialer:

Sterling sølv – forgyldt sterling sølv – sterling sølv med ruthenium – Rosé-forgyldt sterling sølv

Dét sterling sølv som bliver anvendt ved produktionen er selvfølgelig nikkelfri og er registreret hos ædelmetalkontrollen. Ved de forgyldte varianter, benyttes 22 karat guld og rosé guld. Ruthenioum er et ædelmetal, ligeså holdbar som en forgyldning.

Forgyldning og ruthenium holder alle længe, men kan slides af med tiden. Håndter derfor smykkerne med korrekt pleje og sund fornuft. Opbevar altid smykkerne sikkert, f.eks. i et smykkeskrin og undgå direkte sollys. Smykkerne tages af under bad, solbad, sport og når du sover. Undgå stærke tryk og slag mod smykkerne og puds dem regelmæssigt. Ved ruthenium og de forgyldte varianterne, anbefaler Mette Scherning flydende sølvrens, frem for pudsning med klud. Porcelænsvedhæng kan vaskes med mild sæbe.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS