Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Tim og Simonsen sko

Tim og Simonsen er et dansk designermærker, som har de to kvinder, Annette Timmermann og Annette Simonsen, i spidsen. Med en vision om at skabe designs, som de selv har lyst til at tage med hjem, har Tim og Simonsen opbygget et brand, der emmer af kvalitet og luksus. Med et par Tim og Simonsen sko, forkæler du dig selv med fodtøj der holder til hverdagen, og som ser helt fantastiske ud på fødderne.

Match et par Tim og Simonsen sko med mange forskellige stilarter – skoenes flotte design, står nemlig godt til alle outfits. Du skal derfor ikke frygte at komme hjem med et par sko, som du ikke kan kombinere med resten af garderoben. Tim og Simonsen sko er designet med den moderne kvinde i tankerne, hvilket betyder, at deres design afspejler dén mode, som de selv vil se i butikkerne. Du får derfor et par sko, som lever op til dine forventninger, både når det kommer til stil og kvalitet.

Dansk design i verdensklasse

Når du køber et par Tim og Simonsen sko, investerer du i kvalitetssikkert, dansk design. Da designerne allerede havde en stor viden inden for sko-design, blev fodtøjet et af Tim og Simonsens store fokusområder. Tim og Simonsen sko er indbegrebet af lækkert, solidt design – du får et par sko, som kan tåle at blive brugt og er gode at gå i. Selv deres modeller med høj hæl giver stabilitet og støtte dagen lang.

Tim og Simonsen sko sælges i utallige modebutikker landet over, og kan også købes uden for Danmarks grænser – de sælger deres sko i både Italien, Spanien og Bulgarien. Tim og Simonsen sko har unikke og holdbare designs, der vækker opsigt hos rigtig mange forskellige kvinder. Deres produkter lever op til en høj, europæisk standard, der sikrer, at kunderne får et par sko, der er udviklet ud fra de bedst mulige midler.

Forkæl dig selv med et par Tim og Simonsen sko

Tim og Simonsen sko er i yderst god kvalitet, men med priser som de fleste kan være med på. Leder du efter de helt perfekte par sko, så finder du dem her. Tim og Simonsen har fokus på kvinderne, der gerne vil forære sig selv lidt ekstra til garderoben. De forstår vigtigheden i god kvalitet og bestræber sig på, at være det designermærke, de selv ville købe.

Tim og Simonsen producerer mange forskellige typer sko. Om du er på jagt efter sneakers, støvler, høje hæle eller sandaler, så kan du finde dit næste fodtøj hos dem. Tim & Simonsen sko åbner en verden af muligheder og giver sit bud på friske og nytænkende stilarter. Lad dig inspirere af deres mange farver og mønstre, som giver dit outfit et helt nyt udtryk. Dit skovalg vil med garanti tiltrække opmærksomhed, da et par Tim & Simonsen sko altid står skarpt.

Køb dine Tim og Simonsen sko hos Butik Kamille

Vi sælger Tim og Simonsen hos Butik Kamille – her finder du deres produkter, også udover deres sko. Er du på udkig efter nogle af deres andre produkter, kan du kigge under vores kategori Tim og Simonsen tøj.

Vi udvælger vores produkter, så de passer bedst til vores kunder og går meget op i det udvalg, som vi fører. Tim og Simonsen sko er både stærke i design og holdbarhed, og så er de behagelige at have på.

Har du spørgsmål om størrelser på Tim og Simonsen sko, kan du komme forbi butikken i Ringe, hvor du har mulighed for at prøve vores modeller. Vi skal nok vejlede dig omkring pasform og hjælpe dig, hvis du ikke kan vælge – der er jo mange flotte designs. Du kan også ringe til butikken – her finder du vores kontaktinformation.

×

Kurv

Udviklet af IT Stack ApS