Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Philip Hog

Philip Hog er et brand, som har styr på den nyeste mode. Med en vision om at være et ungt og nyskabende mærke, lancerer den svenske skodesigner sko og støvler, der giver outfittet et frisk pust.

Philip Hog har haft sko tæt på livet, da han er født ind i branchen. Med en far som også producerede sko, har glæden og inspirationen fuldt ham siden han var helt ung. Efter en uddannelse i Milano og utallige rejser til forskellige verdenshjørner, besluttede Philip Hog sig for at starte sit eget mærke – og det er vi taknemmelige for, da det har betydet mange kollektioner med flotte, kvalitetssikre sko og støvler.

Nytænkende designs fra Philip Hog

Philip Hog skaber designs, som man hurtigt genkender i butiksvinduet, da de tør tænke lidt ud af boksen. Du kan finde sko som komplimenterer alle slags outfits og selvom flere af hans designs kan være farverige og mønstret, kan du også sagtens finde en simpel og tidløs sko hos Philip Hog.

Philip Hog er mærket som du skal vælge, hvis du mangler lidt spræl i din hverdags-garderobe. Det kan være svært at genopfinde sit tøj hver eneste dag og udtænke nye kombinationsmuligheder, som gør outfittet anderledes og unikt. Med et par sko eller støvler fra Philip Hog kan du puste liv i hvert et sæt tøj. Skoene vil med sikkerhed skabe opmærksomhed på arbejdet eller hos vennerne, da man hurtigt bliver tiltrukket af de fine designs.

Skandinavisk design

Philip Hog er en svensk designer, som har taget Nordens modeindustri med storm. Han har forstået kvinders behov for godt fodtøj, der stadig lever op til et pænt design. Derfor finder du også mange sneakers i hans kollektioner, da disse ofte er det sikre valg i den travle hverdag. Han har dog valgt at sætte sit præg på skoene med et ungdommeligt og farverigt design.

Med et par sko fra Philip Hog får du en modesko der er komfortabel og opsigtsvækkende –  og ikke mindst en sko som står skarpt til både bukser, kjoler og nederdele. Philip Hog bliver din nye følgesvend, når du skal ud og erobre verden. Skab dit helt eget udtryk med et par sko, som aldrig går af mode.

Køb Philip Hog hos Butik Kamille

Philip Hog er et fast mærke hos Butik Kamille. Vi er personligt helt vilde med hans flotte design og udvælger løbende vores favoritprodukter. Her på webshoppen kan du se vores udvalg og lade dig inspirere af de mange anderledes designs. Skal du bruge et nyt sæt tøj til de flotte par sko, har vi også en masse lækre tøjdesigns.

Da Philip Hog er et skomærke, er vi godt opmærksomme på, at det kan være svært at gennemskue ens skostørrelse ud fra et online salg – Butik Kamille har base i Ringe, hvor du er velkommen til at kigge forbi og prøve skoene i butikken. Her har du mulighed for at få en professionel rådgivning, hvor vores personale hjælper dig med at finde den helt rigtige størrelse. Her kan du se vores kontaktinformation, hvor du også finder åbningstiderne.

Luk menu
×

Kurv