Hurtig levering Fri Ombytning Fri Fragt over 399 DKK

Privatlivspolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?
For at du kan handle på butikkamille.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Butik Kamille ApS og opbevares i fem år i henhold til bogføringsloven. Personoplysninger slettes efter fem år.
Ved betaling krypterer vi alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi opbevarer ikke nogle betalingsoplysninger.
Når der indsamles personoplysninger via butikkamille.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Kundeservice hos Butik Kamille ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi kan dele dine oplysninger om dig med det fragtfirma der skal levere din pakke.
Følgende firmaer håndterer data for butikkamille.dk som alle er GDPR godkendte
Google, Facebook, Instagram, IT Stack, GLS, MobilePay, Nets.
Den dataansvarlige på Butikkamille.dk er Christer Mysling. Vi opbevarer alle kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til butikkamille.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Butik Kamille ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Butik Kamille ApS via e-mail info@butikkamille.dk.

Cookies

På butikkamille.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på butikkamille.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

×

Kurv